opc_loader

Kledingontwerper Claudia Träumer

Kledingontwerper Claudia Träumer in het Modekwartier Arnhem

Ben je op zoek naar dameskleding met een unieke en stijlvolle uitstraling? Dan ben je bij CLAU-D aan het juiste adres. In dit atelier in het Modekwartier Arnhem vervaardigt ontwerpster Claudia Träumer de mooiste ontwerpen.

Filters
€ 99
€ 396
Merken
Maat
Levertijd (Dames broek)
Levertijd (Jassen)
Levertijd (Rokken)
Levertijd (Vesten)
Levertijd (jurken)
Levertijd (Truien)
Levertijd (Tops & Tunieken)
Materiaal (Dames broek)
Materiaal (Tops & Tunieken)
Materiaal (jurken)
Materiaal (Rokken)
Materiaal (Truien)
Materiaal (Vesten)
Materiaal (Jassen)
Oplage (Dames broek)
Oplage (Jassen)
Oplage (Truien)
Oplage (Tops & Tunieken)
Oplage (jurken)
Oplage (Vesten)
Oplage (Rokken)
pasvorm (Dames broek)
Koop veilig (Dames broek)
pasvorm (jurken)
pasvorm (Tops & Tunieken)
Pasvorm (Truien)
Pasvorm (Rokken)
pasvorm (Jassen)
Pasvorm (Vesten)
Koop veilig (Vesten)
Koop veilig (Tops & Tunieken)
Koop veilig (Truien)
Koop veilig (Rokken)
Koop veilig (Jassen)
Koop veilig (jurken)
Verzending (Dames broek)
Verzending (Tops & Tunieken)
Verzending (Rokken)
Verzending (Jassen)
Verzending (jurken)
Verzending (Vesten)
Vezending

Na een opleiding Kostuum/Couture en de ARTEZ (AKI) kustacademie in Enschede heeft Claudia jarenlange ervaring opgedaan bij diverse en uiteenlopende mode-ateliers. Hier viel ze al vroeg op door haar kunstzinnige en creatieve creaties. Vanuit haar eigen atelier in Arnhem heeft ze door de jaren een herkenbare stijl ontwikkeld die opvalt vanwege de bijzonder stofkeuze en duidelijke tijdloze belijningen. Samen met een ervaren team werkt ze aan de labels CLAU-D HANDMADE DESIGN en CLAUDIA TRÄUMER. Eigentijdse ontwerpen van luxe kwaliteit, te herkennen aan het kleine hartje dat in ieder kledingstuk is verwerkt. Laat je inspireren door de prachtige collecties van deze dameskleding ontwerpster.

Handgemaakte kleding

Duurzaamheid is momenteel een zeer actueel onderwerp en niet zonder goede reden. Daarom hechten wij veel waarde aan het minimaliseren van materiaalverspilling tijdens het ontwerpen van onze kledingstukken. Alle dameskleding van CLAU-D is om deze reden gemaakt met het gebruik van restpartijen kleding afkomstig van gerenommeerde designermerken zoals Prada, Armani, Dolce & Gabbana en Ted Baker. Zo krijgen de gebruikte stoffen een tweede leven en hoeven we geen nieuwe grondstoffen te gebruiken. Of je nu dus dameskleding van ontwerper Claudia Träumer koopt via onze webshop of in ons atelier in Arnhem, je kunt er zeker van zijn dat je hoogwaardige mode-items aanschaft die duurzaam zijn en lang mee gaan.

Ontworpen kleding made to order

Om ervoor te zorgen dat het milieu zo min mogelijk belast wordt, streven we ernaar om onze collectievoorraden zo klein mogelijk te houden. Dit varieert tussen de 1 tot maximaal 5 stuks, zodat de kledingontwerpen exclusief blijven. Daarom gaan bestellingen via ons made to order principe. Dit betekent dat een kledingstuk pas gemaakt wordt zodra jij een bestelling plaatst, volledig op maat. Hier zit een levertijd op van 2-3 weken. Zo voorkomen we overproductie en hanteren we een duurzame manier van werken. Ieder item wordt gemaakt met evenveel zorg en aandacht voor het ontwerp, de materialen en afwerking.

Eindeloos combineren

Door de uitgebreide collectie van kledingontwerpster Claudia Träumer kun je verschillende items met elkaar combineren. Op deze manier kun je met de kleding steeds een nieuwe look creëren. Om je hierbij te helpen staan in de webshop bij iedere beschrijving tip hoe je het betreffende kledingstuk stoer of juist elegant kunt dragen. Breng je een bezoek aan ons atelier in Arnhem? Dan kun je rekenen op de beste service. We vinden het heel belangrijk om de tijd te nemen voor persoonlijk advies en indien nodig aanpassingen te doen aan de kledingsitems. Bijvoorbeeld het inkorten van een damesjurk of het innemen van een broek. Deze kleine aanpassingen kunnen net het verschil maken tussen een eigentijdse uitstraling of een klassieke look. En dat ook nog eens geheel kosteloos.

Shop CLAU-D in Arnhem

Het atelier van CLAU-D is gevestigd aan de rand van het centrum van Arnhem. Aan de Sonsbeeksingel In de wijk het Modekwartier. Wist je dat Arnhem ook wel bekend staat als dé modestad van Nederland? Alleen al de Sonsbeeksingel is gevuld met een enorm divers aanbod aan ateliers en winkels. We zijn dan ook heel trots om hier onderdeel van te kunnen zijn. Benieuwd naar ons atelier en de verschillende handgemaakte collecties? Kom langs en laat je inspireren door de mooie kleuren en ontwerpen van kledingontwerper Claudia Träumer en maak er meteen een dagje shoppen van. Tot snel!