Bezoek de winkel

Donderdag 11.00 – 17.00

Vrijdag 11.00 – 17.00

Zaterdag 11.00 – 17.00

En op afspraak/ privat shopping

Sonsbeeksingel 106

6822 BJ Arnhem  

06-14228335

Shop Online

CLAU-D webshop

info@clau-d.nl

+31 6 14 228 335

Events

Binnenstebuiten

    Zaterdag 21 Maart  |  11.00 tot 17.00 uur

    GECANCELED 

 

Nacht van de Mode

    Zaterdag 13 juni  |  19.00 tot 0.00 uur

    GECANCELED 

 

Arnhemse Stockdagen

    2 t/m 5 juli

    GECANCELED 

 

Oktobervest

    GECANCELED 

13 + 4 =

Over

CLAU-D Handmade Design

Het label CLAU-D HANDMADE DESIGN, bestaande uit vooral jurkjes, maar ook shirts, rokjes en broeken, onderscheidt zich door de luxe stofkeuze, de combinatie van materialen, de krachtige, stijlvolle belijning en perfecte pasvorm. Ieder kledingstuk is met liefde en aandacht gemaakt, in een kleine oplage. U herkent een CLAU-D aan het kleine hartje verwerkt in ieder kledingstuk. CLAU-D is er voor echte vrouwen, vrouwen die zich willen onderscheiden en goed gekleed gaan belangrijk vinden. Kenmerken van CLAU-D: tijdloos, vrouwelijk, stoere touch, kunstzinnig en eigentijds. Kies voor de unieke kleding van CLAU-D.

Claudia Träumer

Bijzondere creaties gemaakt van de mooiste en de meest exclusieve stoffen komen in aanmerking voor CLAUDIA TRÄUMER. Aan de pasvorm en afwerking wordt uiteraard de grootste zorg besteed. Uw wensen zijn onze passie, handgemaakt en met vakvrouwschap. Het is mogelijk uw eigen ideeën te verwerken in een uitsluitend voor u gemaakt uniek ontwerp.

Over Claudia

Claudia Träumer studeerde aan de Kostuum/Couture opleiding en de ARTEZ (AKI) kunstacademie in Enschede en deed jarenlange ervaring op bij diverse en zeer uiteenlopende mode-ateliers. Al vroeg viel zij op door haar creatieve en kunstzinnige creaties. Vanuit haar eigen atelier ontwikkelde ze een herkenbare stijl die opvalt door de bijzondere stofkeuze en duidelijke tijdloze belijning. In het atelier werkt zij, samen met een ervaren team, aan het label CLAU-D HANDMADE DESIGN en CLAUDIA TRÄUMER. Beide uniek en stijlvol.

Voor meer informatie, bel of mail vrijblijvend!