opc_loader

Jassen

Ontdek de perfecte damesjas van CLAU-D. Van trendy bomberjacks tot warme exclusieve winterjassen, onze collectie biedt stijlvolle opties voor elke gelegenheid. Met hoogwaardige materialen en unieke ontwerpen zijn onze damesjassen een must-have voor elke modebewuste vrouw. Laat je inspireren door onze unieke collectie en upgrade je garderobe vandaag nog met een stijlvolle jas van CLAU-D.

Filters
€ 179
€ 396
Merken
Maat
Levertijd (Jassen)
Levertijd (Vesten)
Materiaal (Vesten)
Materiaal (Jassen)
Oplage (Vesten)
Oplage (Jassen)
Pasvorm
pasvorm
Koop veilig (Vesten)
Koop veilig (Jassen)
Verzending (Jassen)
Verzending (Vesten)

Jassen voor dames

Bij CLAU-D vind je een kleine, maar bijzondere duurzame collectie damesjassen.
Een fijn jack voor de zomer, een dikke wollen jas voor de winter en een jas die er tussenin zit, oftewel de tussenjas, geschikt voor de dagen dat het niet warm en niet koud is, zoals van fake fur of een faux leren eyecatcher uit de CLAUDIA TRÄUMER collectie.
De damesjassen zijn one of a kind pieces of ze worden speciaal voor je gemaakt als je het besteld, dit heet ‘ made to order’. Bekijk onze lange warme wollen mantel ‘Red Italy’ van een Italiaanse wolblend. Deze oversized winterjas is elegant en volgt de lijn van de laatste modetrends. We houden van dit ingeweven patroon in ‘pied de poule’
Ook deze damesmantel wordt voor je gemaakt als je het besteld ‘made to order’. Dit doen we bij CLAU-D om overproductie tegen te gaan, we vinden dit erg belangrijk.
Lief zijn voor de wereld en natuurlijk in het kader van de duurzaamheid.
Daarbij ben je verzekerd van uniciteit, met een Claudia Träumer jas kun je eigenheid brengen in je kledingstijl.

Korte dames jassen

In de Claudia Träumer collectie van korte damesjassen vind je faux fur- en skai jassen. Het gebruiken van fake fur is een must. Wij zijn dol op dieren en zouden nooit echt bont willen gebruiken.
Als we faux fur gebruiken, dan zeker ook eentje die er toe doet, extra langharig, voor een robuuste uitstraling. Als je uit gaat, ga je hiermee zeker aandacht trekken en opvallen.
De zwarte skaijas ‘TOF’ is gemaakt van verschillende materialen in een zwarte wollen stof met een stretch structuur zwarte skai. Door de stoffen te combineren wordt de korte jas bijzonder.
Voor wie op zoek is naar een kort jasje voor dames, voor de winter of de zomer, kan van de Claudia Träumer collectie verwachten, dat het een uniek, duurzaam en een bijzondere dames jas zal zijn.

Bijzondere jassen voor dames ‘made to order’

Ook de bijzondere jassen voor dames van Claudia Träumer, worden voor je gemaakt als je het besteld ‘made to order’. Het neemt iets meer tijd in beslag en we gaan uit van ongeveer twee tot drie weken levertijd. Binnen dit kader kun je tevens eigen wensen aangeven. Neem daarvoor altijd contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.
Made to order is een mooie manier om overproductie tegen te gaan.
Bij CLAU-D vinden we dit heel belangrijk!
Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel en dat dragen we graag uit.
Lief zijn voor de natuur en de wereld en eerlijk geproduceerd.
Daarbij ben je verzekerd van uniciteit, met een Claudia Träumer jas kun je eigenheid brengen in je kledingstijl.

Dames zomerjassen

Voor het zomerseizoen maken wij een aantal nieuwe modellen dames zomerjassen.
Een leuke korte jas, een teddy jasje of een bomberjack passen perfect bij verschillende kledingstijlen.
Deze zijn doorgaans gemaakt van luchtiger stoffen zoals natuurlijke katoen of viscose.
De stoffen die we bij CLAU-D gebruiken hebben altijd een bijzondere uitstraling, door structuur, een klein glittertje, zijn kleurrijk of hebben iets stoers. Voeg daar de mooie en aparte fournituren aan toe, een goede pasvorm en een unieke CLAU-D is geboren.
In ieder seizoen van het jaar is een fijne jas een item voor jouw eigen speciale garderobe een must.