opc_loader

BETALEN

Je kunt veilig met iDeal, Paypal, en Bankoverschrijving betalen. Je kunt deze betaalmogelijkheden kiezen in het bestelscherm. Mocht je voor overboeking kiezen, noteer dan altijd het ordernummer en maak gebruik maken van onderstaande gegevens:

Nederland:
Rekeningnummer IBAN: NL26RABO0142335835 (BIC nummer: RABONL2U)  ten name van CLAU-D te Arnhem.

IDeal

Kies voor iDeal als je voor een snelle betaling wilt gaan die direct van je rekening wordt afgeschreven. Gemakkelijk en veilig in je eigen vertrouwde bankomgeving! Voor meer informatie zie: www.ideal.nl.
Om gebruik te maken van iDEAL hoef je je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwd  internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u al eigelijk gewend bent.

PayPal

PayPal is is een betalingssysteem waarmee je kunt betalen en waarbij je geen creditcard nodig hebt. PayPal is een tussenbankrekening. PayPal schrijft geld van jouw rekening af, zet dat op je account en maakt dat vanaf je PayPal-account het geld over naar de verkoper. Zo kan de verkoper nooit de gegevens van jouw priverekening krijgen. Het is veilig, snel, makkelijk en gratis. Ook ben je bij Paypal verzekerd voor je aankopen. Je kunt namelijk een geschil indienen als je je aankoop niet krijgt. Paypal onderzoekt de situatie, en als blijkt dat je inderdaad niks binnen hebt gekregen, krijg je je geld teruggestort.

Overig

Sofort voor België
Bancontact voor Duitsland


Bankoverschrijving:

  • Rekeningnummer NL26RABO0142335835 (BIC nummer: RABONL2U)  ten name van CLAU-D te Arnhem.
  • Wanneer je een bankoverschrijving doet, vermeld dan aub ook je ordernummer.
  • Alle prijzen in onze webwinkel zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten.