opc_loader

Handmade fashion

CLAU-D: handmade fashion

We kunnen er niet meer omheen, duurzaamheid wordt steeds belangrijker. Voor modeliefhebbers is handmade fashion voor dames daarom een verantwoorde keuze. De collectie van CLAU-D bestaat uit items die met veel zorg en aandacht vervaardigd worden, waarbij de nadruk ligt op het zo min mogelijk verspillen van materialen. 

Filters
€ 79
€ 396
Merken
Maat
Levertijd (Dames broek)
Levertijd (Vesten)
Levertijd (jurken)
Levertijd (Rokken)
Levertijd (Truien)
Levertijd (Jassen)
Levertijd (Tops & Tunieken)
Materiaal (Dames broek)
Materiaal (Tops & Tunieken)
Materiaal (jurken)
Materiaal (Rokken)
Materiaal (Truien)
Materiaal (Vesten)
Materiaal (Jassen)
Oplage (Dames broek)
Oplage (jurken)
Oplage (Truien)
Oplage (Vesten)
Oplage (Jassen)
Oplage (Tops & Tunieken)
Oplage (Rokken)
pasvorm (Dames broek)
Koop veilig (Dames broek)
pasvorm (jurken)
pasvorm (Tops & Tunieken)
Pasvorm (Truien)
Pasvorm (Rokken)
Pasvorm (Vesten)
pasvorm (Jassen)
Koop veilig (Tops & Tunieken)
Koop veilig (Jassen)
Koop veilig (Rokken)
Koop veilig (Vesten)
Koop veilig (jurken)
Koop veilig (Truien)
Verzending (Dames broek)
Verzending (Tops & Tunieken)
Verzending (Jassen)
Verzending (Rokken)
Verzending (Vesten)
Verzending (jurken)
Vezending

Hierdoor zijn de kledingitems ook niet gebonden aan vluchtige trends, maar hebben ze een blijvende aantrekkingskracht en kun je ze jarenlang dragen. Van strakke zwarte jurken, comfortabele shirts met trendy uitstraling tot chique tips en elegante broeken. Er is meer dan genoeg keuze! Vrouwelijk, stijlvol en tijdloos. De collectie is alleen verkrijgbaar in ons eigen atelier in Arnhem en in de webshop. Laat je inspireren door de mooie, luxe stoffen, unieke designs en het uitgebreide aanbod.

De filosofie van CLAU-D

Door de productie kleinschalig te houden en duurzame stoffen te gebruiken verkleinen we onze ecologische voetafdruk. Hierdoor heeft handmade fashion een positieve impact op onze planeet. De collectie wordt gedeeltelijk gemaakt van bestaande restpartijen stoffen. Dit zijn veelal restanten van grote designermerken zoals Armani, Prada, Ted Baker en Dolce & Gabbana. Deze geweldige, luxe stoffen kunnen wij inkopen en verwerken in de collectie van CLAU-D. Zo worden deze overschotten gered van vernietiging en krijgt de verwerkte stof een tweede leven. Het resultaat is een tijdloze collectie handmade fashion met unieke ontwerpen en de beste materialen. Bovendien wordt ieder item maar in een kleine oplage gemaakt in ons atelier in Arnhem. Wil je dus handmade fashion kopen? Bij ieder item van CLAU-D weet je zeker dat het eerlijk en duurzaam vervaardigd is.

Creativiteit en vakmanschap

De oprichtster van het CLAU-D is Claudia Träumer. In haar atelier in het Modekwartier in het centrum van Arnhem wordt alle handmade fashion vervaardigd. Zodra alle materialen zijn verzameld is het tijd voor een flinke dosis creativiteit. Van jurkjes en tops tot vesten, rokken en jassen tot bijpassende sjaals en mutsen. Door de combinatie van mooie, duurzame designer stoffen en haar designs komt eigentijdse en kleurrijke handmade fashion tot stand. Je herkent de collectie aan een klein hartje op ieder kledingstuk. Elk ontwerp wordt wel maar een paar keer gemaakt, variërend van 1 tot maximaal 5 stuks. Zo ben je dus verzekerd van een uniek kledingstuk.

Made to order

Met made to order introduceren we bij CLAU-D een nieuwe en duurzame werkwijze. Omdat de voorraad zo klein mogelijk wordt gehouden, minimaliseren we onze impact op het milieu. Is er een one-of-a-kind item gemaakt en is er nog stof over? Dan kun je het kledingstuk in jouw maat bestellen. Op deze manier wordt het kledingstuk pas vervaardigd zodra je hebt besteld en wordt hier met de grootst mogelijke aandacht voor kwaliteit aan gewerkt. Houd wel rekening dat dit handmade fashion via onze made to order methode 2-3 weken levertijd heeft. Heb je jouw nieuwe kledingitem voor een bepaalde dag nodig of heb je speciale wensen? Neem dan gerust contact met ons op, in overleg is er veel mogelijk. We willen niets liever dan jou voorzien van exclusieve, duurzaam vervaardigde fashion items die perfect bij jou passen.

Handmade fashion kopen in Arnhem

Ben jij benieuwd naar de collectie handmade fashion voor dames van CLAU-D? Kijk dan rond in onze webshop of kom langs in onze winkel en atelier aan de Sonsbeeksingel in Arnhem. Laat je adviseren door de ontwerpster zelf en ontdek al het moois wat deze collectie jou te bieden heeft. Moeten er kleine aanpassingen gedaan worden? Geen probleem! Er wordt ruim de tijd genomen om gratis kleding in te nemen zodat de items jouw figuur omarmen en perfect passen. Voor het kopen van handmade fashion is dit the place to be!