opc_loader

Gelegenheidskleding dames

CLAU-D: Gelegenheidskleding voor dames

Galafeesten, bruiloften, formele diners of jubilea, gelegenheidskleding voor dames is ontworpen om je te laten stralen en zelfverzekerd te voelen. Hiermee kun je jouw eigen stijl benadrukken en een onvergetelijke indruk achterlaten op belangrijke gebeurtenissen en bijzondere momenten.

Filters
€ 99
€ 329
Merken
Maat
Levertijd (Dames broek)
Levertijd (Vesten)
Levertijd (Tops & Tunieken)
Levertijd (Truien)
Levertijd (jurken)
Levertijd (Rokken)
Levertijd (Jassen)
Materiaal (Dames broek)
Materiaal (jurken)
Materiaal (Rokken)
Materiaal (Tops & Tunieken)
Materiaal (Jassen)
Materiaal (Truien)
Materiaal (Vesten)
Oplage (Dames broek)
Oplage (jurken)
Oplage (Tops & Tunieken)
Oplage (Jassen)
Oplage (Truien)
Oplage (Vesten)
Oplage (Rokken)
pasvorm (Dames broek)
Koop veilig (Dames broek)
pasvorm (jurken)
Pasvorm (Truien)
pasvorm (Tops & Tunieken)
Pasvorm (Vesten)
Pasvorm (Rokken)
pasvorm (Jassen)
Koop veilig (Truien)
Koop veilig (Rokken)
Koop veilig (Jassen)
Koop veilig (Tops & Tunieken)
Koop veilig (jurken)
Koop veilig (Vesten)
Verzending (Dames broek)
Verzending (Tops & Tunieken)
Verzending (jurken)
Verzending (Vesten)
Verzending (Rokken)
Verzending (Jassen)
Vezending

De collecties van CLAU-D zijn handgemaakt met aandacht voor detail en vakmanschap. Met een perfecte pasvorm die de vrouwelijke vormen benadrukt en een gestroomlijnd silhouet creëert, is ieder item een kunstwerk op zich. Wil jij dus gelegenheidskleding voor dames kopen? Ontdek onze collecties online of in onze winkel in Arnhem. Kijk rond, laat je inspireren en kies jouw favoriete item(s).

CLAU-D HANDMADE en CLAUDIA TRÄUMER

Onze gelegenheidskleding voor dames in de webshop en winkel is verdeeld over twee bijzondere labels. Allereerst CLAU-D HANDMADE, een collectie waarin elke vrouw er prachtig uitziet. Van essentiële items zoals mooie tops, schitterende jurken en stijlvolle broeken, tot bijpassende accessoires die de look helemaal compleet maken. Alle dames gelegenheidskleding uit deze collectie straalt flair uit. Ben je op zoek naar een one-of-a-kind outfit? Dan vind je ons tweede label, CLAUDIA TRÄUMER, vast geweldig. Dit label bestaat alleen maar uit unieke designs met de focus op speciale kledingstukken. Alles wordt volledig op maat gemaakt en heeft een eigentijdse, uitgesproken stijl. Voor welke gelegenheid je ook een outfit zoekt, we weten zeker dat je met onze outfits een blijvende indruk achterlaat.

Creativiteit en vakmanschap

CLAU-D is een Nederlands label dat is opgericht door Claudia Träumer. In haar atelier in het Modekwartier in het centrum van Arnhem wordt alle gelegenheidskleding voor dames vervaardigd. Samen met haar team werkt ze hard om continu nieuwe, kunstzinnige creaties te maken. Van blouses en tops tot jurken, rokken, broeken en bijpassende sjaals. Om overproductie tegen te gaan wordt alle kleding gedeeltelijk gemaakt van duurzame designer stoffen. Deze geweldige reststoffen, van merken zoals Ted Baker, Prada, Armani en Dolce & Gabbana, kunnen ze inkopen en verwerken in de collecties van CLAU-D. Met kwalitatieve, unieke ontwerpen als resultaat. Heb je een kledingstuk gevonden maar sluit het toch niet helemaal aan? Wij staan voor je klaar om direct, geheel gratis, kleine aanpassingen te doen. Denk aan het innemen van een broek of het korter maken van een jurk. We nemen de tijd om ervoor te zorgen dat de kleding jouw figuur omarmt en perfect past.

Dames gelegenheidskleding made to order

Om onze voorraad zo klein mogelijk te houden, minimaliseren we onze ecologische voetafdruk. Deze nieuwe, duurzame werkwijze noemen we made to order. Heb je een uniek kledingstuk gevonden en is er nog stof beschikbaar? Dan is het mogelijk om deze te bestellen in jouw maat. Op deze manier wordt de damesgelegenheidskleding pas gemaakt wanneer je het besteld hebt. Houd er rekening mee dat dit wel een levertijd heeft van 2-3 weken. Heb je de gelegenheidskleding voor een specifieke datum nodig of nog speciale verzoeken? Aarzel niet om hiervoor contact met ons op ten nemen. In overleg is er veel mogelijk. Je krijgt van ons bericht wanneer jouw handmade, unieke item(s) klaar zijn.

Gelegenheidskleding voor dames kopen in Arnhem

Ben jij benieuwd naar de collecties van CLAU-D? Kijk dan eens rond in onze webshop of kom langs in onze winkel en atelier in Arnhem. We zijn gevestigd aan de Sonsbeeksingel in Arnhem. Wist je trouwens dat Arnhem dé modestad van Nederland is? Alleen al de Sonsbeeksingel zit vol ateliers en winkels met de mooiste handgemaakte creaties. Laat je inspireren door de luxe stoffen, mooie kleuren en eigentijdse ontwerpen van CLAU-D HANDMADE en CLAUDIA TRÄUMER. Geschikt voor iedere gelegenheid.