opc_loader

Gelegenheidsjurk

Bij CLAU-D begrijpen we als geen ander dat je op een bruiloft, galafeest, formeel diner of andere speciale gelegenheid goed voor de dag wilt komen. Het is dé manier om jouw eigen stijl te benadrukken en je zelfverzekerd te voelen.

Filters
€ 149
€ 329
Merken
Maat
Levertijd (Dames broek)
Levertijd (Truien)
Levertijd (jurken)
Materiaal (Dames broek)
Materiaal (jurken)
Materiaal (Truien)
Oplage (Dames broek)
Oplage (Truien)
Oplage (jurken)
pasvorm (Dames broek)
Koop veilig (Dames broek)
pasvorm (jurken)
Pasvorm
Koop veilig (jurken)
Koop veilig (Truien)
Verzending (Dames broek)
Verzending (jurken)
Vezending

Daarom is de collectie gelegenheidsjurken van CLAU-D zorgvuldig ontworpen om jouw eigen unieke stijl te benadrukken en een blijvende indruk achter te laten tijdens belangrijke momenten. Elk item is met de hand gemaakt, met aandacht voor detail en vakmanschap. Met een perfecte pasvorm en gestroomlijnd silhouet, accentueren onze gelegenheidsjurken jouw vrouwelijke vormen en laten jou stralen op iedere gelegenheid. Ontdek onze collectie online en laat je inspireren.

Merk van Nederlandse bodem

CLAU-D is een Nederlands modemerk, opgericht door Claudia Träumer. Na het voltooien van haar opleiding in Kostuum/Couture en haar tijd aan de kunstacademie ARTEZ (AKI) in Enschede, heeft Claudia ervaring opgedaan bij verschillende mode-ateliers. Haar kunstzinnige en creatieve ontwerpen bleven niet onopgemerkt, wat al snel resulteerde in een eigen atelier. In dit atelier, gelegd aan de Sonsbeeksingel, in het Modekwartier van Arnhem, werkt ze samen met haar team aan verschillende collecties. Deze collecties bevatten onder andere gelegenheidsjurken en staan bekend om hun eigentijdse designs en hoogwaardige kwaliteit. Je kunt het merk herkennen aan een klein hartje dat in ieder kledingstuk is verwerkt.

CLAU-D HANDMADE en CLAUDIA TRÄUMER

Onze collectie gelegenheidskleding bestaat onder andere uit jurken en is verdeeld over twee bijzondere collecties. Als eerste CLAU-D HANDMADE, een verzameling items waarin elke vrouw er stralend uitziet. Van must-have jurken tot schitterende eigentijdse ontwerpen, deze collectie straalt moeiteloze elegantie uit. Dus als je op zoek bent naar een gelegenheidsjurk waarin jij je op en top vrouw voelt, is deze collectie geweldig. Het tweede label binnen CLAU-D bestaat uit een collectie genaamd CLAUDIA TRÄUMER. Dit label bestaat uitsluitend uit exclusieve ontwerpen, elk op maat gemaakt en heeft een uitgesproken stijl. Dus, voor welke gelegenheid je ook een jurk zoekt, wij zijn ervan overtuigd dat onze kleding een blijvende indruk zal achterlaten.

Gelegenheidsjurken made to order

Wil jij een gelegenheidsjurk kopen? Online en in de winkel hangt de collectie in diverse maten. Maar er is nog een manier om bij ons kleding te kopen, namelijk via een nieuwe, duurzame manier: made to order. Op deze manier wordt jouw gelegenheidsjurk pas gemaakt zodra je besteld hebt. Hierdoor houden we onze voorraad beperkt en is onze ecologische voetafdruk zo laag mogelijk. Heb je dus een uniek kledingstuk gevonden en is er nog stof over? Dan kun je deze bestellen in jouw maat en volledig laten aansluiten op jouw lichaam voor de perfecte pasvorm. Houd er rekening mee dat made to order items een levertijd hebben van 2-3 weken. Heb je jouw gelegenheidsjurk voor een specifieke datum nodig of nog speciale wensen? Neem dan contact met ons op. In overleg is er namelijk veel mogelijk. Is jouw handmade item klaar? Dan brengen we jou hier gelijk van op de hoogte.

Gelegenheidskleding en jurken kopen in Arnhem

Ben jij benieuwd geworden naar de collecties van CLAU-D? Kijk dan eens rustig rond in onze webshop of kom langs in onze winkel en atelier in Arnhem. Hier zie je de ontwerpster zelf aan het werk. Gevonden wat je zocht maar sluit het net niet mooi aan? Dan kun je jouw item(s) ter plekke in laten nemen. Denk aan het innemen van een jurk of het korter maken van een rok of broek. We zijn gevestigd aan de Sonsbeeksingel in Arnhem. Laat je inspireren door de luxe stoffen, mooie kleuren en eigentijdse ontwerpen van CLAU-D HANDMADE en CLAUDIA TRÄUMER. Geschikt voor iedere gelegenheid.