opc_loader

Feestkleding dames bruiloft

Feestkleding voor bruiloften voor dames

Er zijn bepaalde momenten waarop het belangrijk is dat je goed gekleed bent. Een bruiloft is daar natuurlijk een van. Een speciale gelegenheid waar op je er op best uit wil zien. Onze collectie bruiloftskleding voor dames is daarom met grote zorg ontworpen om een mooie indruk achter te laten.

Filters
€ 99
€ 329
Merken
Maat
Levertijd (Dames broek)
Levertijd (Vesten)
Levertijd (jurken)
Levertijd (Rokken)
Levertijd (Jassen)
Levertijd (Tops & Tunieken)
Materiaal (Dames broek)
Materiaal (jurken)
Materiaal (Tops & Tunieken)
Materiaal (Vesten)
Oplage (Dames broek)
Oplage (Tops & Tunieken)
Oplage (jurken)
Oplage (Jassen)
Oplage (Vesten)
Oplage (Rokken)
pasvorm (Dames broek)
Koop veilig (Dames broek)
pasvorm (jurken)
pasvorm (Tops & Tunieken)
Pasvorm (Rokken)
pasvorm (Jassen)
Pasvorm (Vesten)
Koop veilig (jurken)
Koop veilig (Tops & Tunieken)
Koop veilig (Rokken)
Koop veilig (Jassen)
Koop veilig (Vesten)
Verzending (Dames broek)
Verzending (Tops & Tunieken)
Verzending (Jassen)
Verzending (Vesten)
Verzending (jurken)
Verzending (Rokken)

Ieder item wordt met de hand vervaardigd met aandacht voor detail en vakmanschap. Alle feestkleding voor bruiloften is voorzien van de perfecte pasvorm voor dames en creëert een gestroomlijnd silhouet. Hierdoor worden jouw vrouwelijke vormen geaccentueerd en zul je gegarandeerd stralen op de bruiloft. Ontdek onze collectie en laat je inspireren door de unieke designs, luxe stoffen en mooie kleuren.

Nederlands label

CLAU-D is een Nederlands modelabel dat is opgericht door Claudia Träumer. In haar atelier aan de Sonsbeeksingel, gelegen in het Modekwartier in Arnhem, heeft ze door de jaren heen heeft een herkenbare stijl ontwikkeld die kenmerkend is door de bijzondere stofkeuze en duidelijke tijdloze belijningen. Samen met een team ontwerpers werken ze aan twee verschillende labels: CLAU-D HANDMADE DESIGN en CLAUDIA TRÄUMER. Eigentijdse collecties feestkleding voor bruiloften perfect voor dames, van luxe kwaliteit en gemaakt van duurzame materialen. Wil je dus bruiloftskleding voor dames kopen? Dan ben je bij CLAU-D aan het juiste adres.

Handmade fashion

Duurzaamheid is hot! En dat is natuurlijk niet zomaar. Naast het maken van feestkleding voor dames, voor onder andere bruiloften en speciale gelegenheden, vinden we het belangrijk dat er zo min mogelijk materiaal wordt verspild. Daarom wordt alle bruiloftskleding voor dames van CLAU-D gedeeltelijk gemaakt van rest stoffen van grote designermerken zoals Prada, Armani, Dolce & Gabbana en Ted Baker. Op deze manier krijgt de verwerkte stof een tweede leven en hoeven er geen nieuwe grondstoffen gebruikt te worden. Als je dus feestkleding voor dames koopt voor een bruiloft, ben je verzekerd van kwalitatieve, hoogstaande fashionitems die duurzaam zijn gemaakt, om langdurig te dragen.

Made to order

Om de impact op het milieu tot een minimum te beperken, streven we ernaar om onze voorraadcollectie zo beperkt mogelijk te houden. Daarom variëren de aantallen bruiloftskleding voor dames van slechts 1 tot maximaal 5 stuks, wat onze dameskleding exclusief maakt en je verzekerd bent van een uniek kledingstuk. Ieder item wordt met zorg en aandacht gemaakt, met de focus op het ontwerp, het materiaal en de afwerking. Met ons made to order-systeem, wordt elk kledingstuk pas gemaakt zodra je hebt besteld en het wordt volledig op maat gemaakt. Wil je van deze service gebruikmaken? Houdt dan rekening met een levertijd van 2-3 weken.

Bruiloftskleding voor dames kopen in Arnhem

CLAU-D is dé plek voor eigentijdse, kwalitatieve bruiloftskleding. Ben je benieuwd geworden naar de verschillende collecties? Neem dan een kijkje in onze webshop en laat je inspireren door de mooie kleuren en designs. Maar je kunt natuurlijk ook de collectie in het echt bekijken in onze winkel en atelier in Arnhem. Hier kun je bovendien rekenen op optimale service. Heb je een kledingstuk gevonden maar zit het niet helemaal naar wens? Dan kunnen we ter plekke aanpassingen maken, zoals het innemen van een jurk of het korter maken van een rok of broek. We vinden het namelijk heel belangrijk om jou persoonlijk advies te geven en te zorgen dat jij de perfecte feestkleding vindt voor de bruiloft. Het atelier van CLAU-D is gevestigd aan de rand van het centrum van Arnhem. Aan de Sonsbeeksingel In de wijk het Modekwartier.