opc_loader

CLAU-D presenteert haar dameskleding in het Modekwartier
op zaterdag 11 juni 2022. 

Dit jaar presenteren en verzorgen Claudia Träumer van CLAU-D met haar designer damesmode en Vincent Welten van Menlook met zijn opvallende heren overhemden met print een groots en spetterende editie. Tijdens dit jaarlijkse mode-event, Nacht van de Mode, in het het Arnhemse Modekwartier op de Sonsbeeksingel 106.

Ode aan de damesmode van CLAU-D

Bezoekers krijgen tijdens de nacht van de mode een kijkje in de keuken van het atelier voor designer dameskleding van ontwerpster Claudia Träumer.
CLAU-D is een Nederlands label met prachtige eigentijdse ontwerpen, van exclusieve en duurzame dameskleding. Deze designers dameskleding staat draagbaar, stoer en een tikje eigenzinnig.
De unieke, stijlvolle en tijdloze collectie varieert van strakke jurken tot comfy jurken met een trendy uitstraling en perfecte pasvorm. Door gebruik te maken van mooie exclusieve designer stoffen en snit zijn de ontwerpen vrouwelijk en van luxe kwaliteit. Ieder kledingstuk is met liefde en aandacht gemaakt in het atelier in het modekwartier te Arnhem duurzaam geproduceerd in een kleine oplage. Je herkent de damesmode van CLAU-D aan het kleine hartje dat verwerkt is in ieder kledingstuk.

Thema, “Ik maak wij”

Het thema voor Nacht van de Mode 2022 is “Ik maak wij”
Meer dan ooit leeft iedereen in zijn eigen bubbel. Tegelijkertijd wordt meer en meer duidelijk dat we elkaar allemaal nodig hebben. De samenleving dat ben jij, dat zijn wij.
Breek uit je bubbel, heb aandacht voor elkaar!

Word je bewust van alles om je heen. We willen verzachting in plaats van verharding. Aandacht voor de wereld om ons heen, voor elkaar, voor de natuur.
In het Modekwartier zijn Wij makers:
IK MAAK……MODE
IK MAAK……DUURZAAM
IK MAAK…..IDENTITEIT
IK MAAK……

De maand juni is al jaren DE mode maand in Arnhem, de organisatie van de Nacht van de Mode werkt hierbij onder andere samen met het Fashion en Design Festival ArnhemState of FashionArteZ, gemeente Arnhem, Platform Binnenstad Arnhem en Citymarketing Arnhem.

Tot slot
CLAU-D en Menlook heten u van harte welkom op zaterdag 11 juni tijdens de Nacht van de Mode.
Wij presenteren u de nieuwste ontwerpen en creaties graag in onze winkel, atelier en natuurlijk op onze catwalk.

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.