opc_loader

Vanaf vrijdag 1 april 2023 houdt CLAU-D in het Modekwartier van Arnhem weer haar halfjaarlijkse stoffen sale. De stoffen zijn restanten uit de productie van haar designer collectie handgemaakte damesmode. Dit keer niet 1 week, maar 2 weken, zodat er volop gelegenheid is om te komen snuffelen tussen de prachtige coupons voor het maken van je eigen dameskleding.
Damesmode winkel CLAU-D houdt de stoffen uitverkoop van vrijdag 1 april t/m zaterdag 16 april.

Volop kwaliteit stoffen in de sale

Bij CLAU-D vind je volop kwaliteit stoffen in de sale. Claudia Träumer heeft een selectie gemaakt van haar left-over-fabrics, welke bestaan uit top kwaliteit designer stoffen, bruidsstoffen en veel stretch stoffen.
Hier zijn coupons van gemaakt, zodat er een leuk zomerjurkje, een blouse of mooi rokje, jasje of broek van gemaakt kan worden.
Bij twijfel of een stof geschikt is voor jouw project, kan Claudia Träumer jou hierin natuurlijk ook advies geven en meedenken over je ontwerp.


 

Ben jij ook zo gek op stoffen?

Claudia Träumer met haar winkel en atelier in het Modekwartier is gek op stoffen. Van kinds af aan viel haar oog op mooie materialen en kleuren, denk aan bontstofjes, kanten structuren en kleuren als oranje, groen, blauw en rood zijn haar favorieten. Daarbij hoorde ook dat ze altijd aan de stoffen van dameskleding, gordijnen en accessoires zat te voelen en dit is door de jaren heen nooit veranderd. Herken je dat?
Dit kwam in haar opleiding tot couturière en ontwerpster aan de Kostuum/Couture en de Kunstacademie heel goed van pas en is Claudia Träumer tot op de dag van vandaag helemaal gek van stoffen gebleven. Met iedere stof die ze inkoopt krijgt ze meteen een idee wat ervan te gaan maken. Zoals strakke jurk met v-hals ‘Patt’ bijvoorbeeld. Deze stof heeft een geweldige uitstraling door het grafische patroon in zwart en wit en voelt super zacht. Ze heeft hierbij nog steeds de verwondering, dat van zo’n lapje stof toch echt een hele mooie jurk, broek of top kan worden ontworpen en gemaakt. De mooiste materialen zoals linnen blouse ‘forest’ spreken tot de verbeelding.

Tot slot

Bij deze nodig ik u uit om te komen shoppen in onze half-jaarlijkse stoffen sale en scoor de mooiste stofjes en coupons in mooie kleuren en kwaliteiten, tegen hele fijne prijzen.
Zorgen wij er samen voor, dat je creativiteit tot uiting komt en je in je zelfgemaakte jurk, blouse of broek dit seizoen goed voor de dag kunt komen.

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.