opc_loader

Tijdens de stockdagen Arnhem van donderdag 30 juni t/m zondag 3 juli openen CLAU-D en Menlook hun deuren van de voorraadkast en magazijn.
Wij gaan plaats maken voor de nieuwe handmade collecties.
Eindelijk mag dit mode-evenement na drie jaar weer georganiseerd worden. Dus dát wordt uitpakken!
Ook onze winkel in het Modekwartier doet mee aan de Stockdagen Arnhem.

Wij hebben deze 4 dagen volop leuke aanbiedingen, zoals dat makkelijke wikkelvestje van € 79,- en € 89,- nu voor € 59,- , onze outlet collectie is met 50% korting en de lopende collectie van CLAU-D én van Claudia Träumer is alleen tijdens de Stockdagen Arnhem met 10% korting.
Dit geldt ook voor alle sieraden.

Wil je een heren overhemd met aparte of leuke print scoren, koop hem dan bij Menlook tijdens de Stockdagen; wij hebben dan volop heren overhemden in de sale.

Stockdagen Arnhem 

Fashion- en design vierdaagse Arnhemse Stockdagen gaat dit jaar een samenwerking aan met Musis & Stadstheater Arnhem. Musis is in 2022 de nieuwe hoofdlocatie van het mode-evenement. Een prachtige locatie en ideaal gesitueerd tussen de deelnemende winkels in het stadscentrum en het Modekwartier. Mode, design en cultuur zijn daardoor nog beter met elkaar verbonden.

Stockdagen Clau-d & Menlook

Het kleurrijke aanbod van CLAU-D dameskleding en Menlook herenkleding  op de Sonsbeeksingel 106 zijn tijdens de Stockdagen zeker de moeite van het bezoeken waard.
We onderscheiden ons door onze uitgebreide opvallende collecties heren print overhemden en met de handgemaakte damesmode.
De ontwerpen zijn draagbare en met een sublieme pasvorm in een kleine oplage gemaakt in het atelier in Arnhem. De hoge kwaliteit stoffen zijn veelal duurzaam en van natuurlijke materialen.
Wij geven uitgebreid advies en passen uw kledingstuk eventueel aan op uw figuur.

Kom inspiratie opdoen bij CLAU-D en Menlook; 
voor mensen die goed en kleurrijk gekleed gaan belangrijk vinden!

Welkom 

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.